Slumpad post: Show på Hamburger Börs
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Eget kontor!

| 2015-03-13, 23:30

När jag började på Riada för snart två år sen satt vi i ett litet rum på kontorshotell på Engelbrektsgatan. Så efter efter nio månader uppgraderade vi till ett större rum då vi hade växt. Ett halvår senare, i augusti förra året flyttade vi från det kontorshotellet till ett vid Odenplan. Mycket smidigare för min del då jag tog grön linje hela vägen.

Så växte vi lite till och började fundera på om vi skulle ta fler rum på samma ställe. Så vips dök det upp en möjlighet på Kungsgatan. Ett eget kontor och en månad senare har vi just flyttat in. Otroligt roligt att ha ett eget ställe!

Igår hade vi vårt första internmöte där och avslutade med lite mingel och inflyttningsfest (jag och Nina drog ju tidigare till Cirkus och musikalen).

Så nu åker jag till Hötorget istället (2 stationer kortare) och är mitt i stan typ mest hela tiden – ovant men gillart!Kommentera