Slumpad post: Onödiga notifieringar
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Fixade själv

| 2015-03-13, 23:40

På bokrean i år köpte jag Vi bakar och lagar mat till barnen, trots att vi har ett gäng receptböcker till dem redan. Simon gick igång och har bläddrat till och från i den. Idag följde Joel med Jonathan och William hem så det var bara jag och Simon. Han tyckte vi skulle just baka och laga mat.

Camera Uploads59

Så han bläddrade lite. Jag tog fram fler böcker men han fastnade inte för någon annan bok än just denna. Varma mackor ville han ha. Det ville dock inte jag utan hade tänkt hamburgare så jag fixade det parallellt med att han fixade mackorna. Jag plockade fram åt honom och fixade med smörgåsgrillen. Resten fixade han själv. Han åt glatt upp båda mackorna och ville sen baka något till efterrätt. Pratade om tårta men jag pallade inte.

Så hittade han syltkakor och det gick jag med på. Även där fixade han det mesta själv. Jag hjälpte honom med hushållsmaskinen och visade hur han kunde se vilket mått som är vilket (finns på bokens baksida).

Måste säga att jag förstår att han gillar den för den är så otroligt enkel och tydlig.

Nu gör Simon planer för vilka som ska laga mat vilken dag. Kanske ska vi passa på och rida på vågen!Kommentera