Slumpad post: Stresstest
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lövestam, Sara: Sanning med modifikation

| 2015-03-17, 8:43

sanning-med-modifikation-forsta-fristaende-boken-om-kouplanFick den, öppnade filen och började läsa. Fast.

Det jag hittills har älskat med Saras böcker är att det varje gång är en ny gengre. Lite sur för jag har ju slutat läsa läskiga böcker och den här känns. Den biter direkt fast och sen kan man inte riktigt släppa den mentalt. Det är inte våldsamma cliffhangers eller högt driv, det bara finns en sak som behöver lösas. Och sen anar man att det finns mer, det är mångbottnat.

Lösningen är aningens överraskande för mig och jag är lite förvirrad en stund, men sen fixar Sara så att man blir lugn.

Magkänslan är lite som i hennes andra bok och den kan jag fortfarande känna. Har man följt Saras blogg vet man att hon jobbar (just nu iofs tjänstledig) som svensklärare på SFI och här ger hon inblick i en värld som jag har väldigt lite insikt i. Nyttigt!

Givetvis kommer jag läsa nästa bok om Kouplan!

Läste e-boksvarianten.Kommentera