Slumpad post: Mitt hjärta
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Helgen

| 2015-03-29, 23:11

Vi inledde helgen med att röja, sen slöade vi massor och jag tvättade ikapp allt. Vi testar Netflix (eller vi och vi) just nu och barnen har fått upp ögonen för att där finns massa roliga serier, så de fastnade lite. Jag meckade lite med jobbsaker (ny mailleverantör vilket innebär ny kalender och så…).

Sen läste vi massor idag. Efter lunch läste vi ut fjärde boken om Harry Potter.  Sen bakade vi bullar och när Joel och John var på trampolin så fixade jag och Simon middag (och röjde det sista inför morgondagens städ). Han tränade dessutom massor på att göra pullups och så passade jag på att klippa honom.

När barnen somnat klippte jag John, vi skänkte våra köksstolar till en granne (borde ligger dock kvar under vår säng…) och jag badade fötterna (och preppade jobbveckan lite). Nu är vi redo för en skön 3,5-dags-vecka!!

Camera Uploads65Kommentera