Slumpad post: Triss i julklapp
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Simon 6 år

| 2015-04-24, 11:45

I tisdags fyllde Simon 6 år. Oj vad han hade längtat! När jag väckte Joel strax efter 6 så såg jag att Simon låg och sneglade så jag gick in till honom och han sa att han inte kunde somna om. Så vi fixade lite och sjöng för honom direkt.

Sen fick han lyxen att stanna hemma från förskolan. Jag jobbade på ganska så bra och Joel kom hem själv när skolan slutat.

Vi bjöd Sanna, Jonathan och William på tårta och sen cyklade vi ner till Flaten för att testa de nya sandleksakerna de fått.

Vädret var fantastiskt till en början men sen blev det rätt kallt så efter en timme eller så när vi ringt och beställt pizza cyklade vi hem. Kvällen bestod av lite legobygge och läsning av Harry Potter. Simon somnade nöjd med dagen.

FlatenKommentera