Slumpad post: Vinkade hej då
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på maj

| 2015-06-01, 7:22

Maj kom och försvann, i ett huj.

Familj. Inte bästa månaden. Vi har dock gjort några saker (äventyrsbanan) men framför allt har det nog varit mysigt att bara vara hemma och barnen har kunna springa in och ut, hit och dit själva. Vi har ju tränat hela familjen dessutom.

Träning & hälsa. Här har det lossnat faktiskt. Har varit på en behandling som lossade en del, visst känner jag fortfarande av det men hanterbart. Vi har tränat flera gånger ute. Borde dock sova lite mer, och äta bättre.

Jobb. Jobbat mycket och det är väl så varje år i maj. Mycket som ska hinnas med före sommarledigheten. Landade på strax över 100%.

Vänner. Hunnit med en del fikor och så, med både Jennie och Sanna. Dåligt på lunchfronten dock. Jag och Helena tog en sväng runt Flaten. Underbart! Per & Aida kom på besök!

Läsning. Här har det varit den bästa månaden på evigheter. Framför allt vad det gäller vuxenböcker. Beror såklart på att de flesta av mina favoritförfattare faktiskt har släppt böcker i maj. Även läst för barnen såklart. Nu har vi precis påbörjat sjätte boken om Harry.

Hobby & pyssel. Nja, inte varit så jättemycket men jag har sytt lite då och då, dock inget klart. Om man inte räknar att jag klippte av benen en del på ett gäng slitna byxor som nu får agera pyjamasbyxor. Lite trolldeg med barnen annars inte så mycket ork.

Fokus 2015: januari, februari, mars, april
Fokus 2014: januarifebruari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Fokus 2013
: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Fokus 2012
januarifebruarimars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december.Kommentera