Slumpad post: En julklapp
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kräk och tappad tand

| 2015-06-01, 20:42

I natt vid fyra kom Simon in i vårt rum. Han hade lite ont i magen. Jag som lagt mig vid 11, och skulle utbilda idag, djupandades lite och insåg att det kanske var 5 timmar som blev den här nattens sömn. Slumrade lite, precis som Simon men med ojämna mellanrum klagade han. Gick på toa och jag tänkte att det nu skulle bli bättre. Fem i sex kräktes han. Han hade förvarnat så vi hade kräkkastrullen redo.

Nu började mina funderingar. Är det smittsamt? Är jag smittad? Kan John vabba? Kan jag utbilda? Kan Joel gå till skolan? Och ja ni förstår. Endast en av frågorna hade ett klart svar. John kunde vabba.

Så jag chansade (packade faktiskt ner två kräkpåsar – skulle till Rissne på andra sidan stan) och ringde förskola och skola på vägen till t-banan. Varken Joel eller Simon skulle komma.

Nu är det kväll. Det är fortfarande endast Simon som har kräkts. Simon som dessutom mitt i detta tappade en tand. Som vi inte visste var lös.

Älskar dessa ovissa kvällar. Kommer någon att kräkas i natt? Kommer jag att kräkas i natt? Jag vet iaf en sak och det är att imorgon är det jag som vabbar.Kommentera