Slumpad post: Sysaker jag köpt
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Halvtid

| 2015-07-03, 22:21

Halva året har passerat och semestern har börjat (i princip) och jag funderar lite över våren och över kommande höst. Kollade mitt fokus för 2015 och det har väl gått sådär kan man säga.

Tycker jag är bra på mina motton, Just do it, Keep it simple och Enough. Så med det i tankarna är jag nöjd med första halvåret, det kan vara bättre men det är enough 🙂

Familj
Vi har varit i Hassela men i övrigt har vi varit lite osociala alla tror jag. Spelveckorna har varit mycket lyckade. Skärmfria kvällar har vi inte haft. Inget inköpsfritt och Familjens dag har vi inte dragit igång.

Så här finns klar förbättringspotential måste jag säga. Den senaste utmaningen med 100 lek- och spelpass till nyår rimmar väldigt bra här.

Träning & hälsa
Har kört några trainalongs (som vanligt varit dålig på att delta har jag för mig). Familjegympa i skolan finns i huvet inför hösten. Sömnen snittar jag inte 7 timmar som önskat tyvärr. Behandlingar har jag dock lyckats väldigt bra med! Vardagsmotion vet jag inte ens vad det är längre känns det som. Min träningsform letar jag fortfarande efter men att träna på gräsmattan som vi gjort 2 gånger per vecka har varit mycket bra. Minns att jag hade någon utmaning i början men det rann ut i sanden…

Saknar något om kosten här faktiskt så det får jag fundera lite över tror jag.

Jobb
Räknade just ut att jag legat på 84% jobb under våren i snitt. Rätt bra tycker jag. Satsar på något liknande för hösten.

Vänner
Tycker jag varit bättre här med en hel del luncher och det vill jag fortsätta med i höst!

Läsning
Här har Harry Potter tagit mitt fokus tror jag, även om jag hunnit läsa en hel del böcker. Har dock köpt desto fler… Barnböcker har vi läst så det bara stänker, och jag har bloggat om alla kapitelböcker vi läst. Underbart! Det är det där med att prioritera läsningen…

Hobby & pyssel
Vilja finns men tiden och orken synkar inte tyvärr. Får se om jag kommer igång bättre i sommar.Kommentera