Slumpad post: Lite matt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Slut med nappar

| 2015-07-16, 0:13

Simon har varit en napperson. Han har älskat sina nappar och när han somnat på kvällarna har man hört på nappljudet när han somnat. Eftersom han börjat tappa sina mjölktänder så har vi snackat om att sluta med napp, men låtit honom fatta beslutet.

Han har provat att somna utan några gånger men ångrat sig. Vi har lockat med lego som han får när han slutat (precis som Joel fick när han slutade). Så var han beslutsam här efter midsommar och valde lego som jag beställde, men ångrade sig. Sen kom han på att när vi åkte till farmor skulle han sluta (Joel slutade ju hos mormor). Så det gjorde han. Kväll 3 och 4 var tuffa för honom men utöver det har det gått som en dans så när vi kom hem i måndags gick jag upp på vinden och hämtade legot medans John packade ur bilen, och Simon byggde klart när jag packade upp.

Ikväll när jag räknade på det så insåg jag att de var ungefär lika gamla när de slutade. Var såklart tvungen att kolla exakt. 2266 dagar på ena, och 2267 dagar på andra. De är lite lika på sina sätt de där killarna!Kommentera