Slumpad post: Bebisprylar säljes
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

10 dagars utmaning

| 2015-08-01, 21:01

Jag har sen utmaningen att bli organiserad på 30 dagar följt smpl och via den hittat till dorro.se som även kallas 5 am Academy. Har sneglat på konceptet men inte förrän nu i sommar blivit sugen och då var det väldigt passande att hon drar igång en utmaning på 10 dagar. Börjar på måndag och i torsdags fick jag boken och läste ut den igår.  Är taggad att få lite mer ordning på min tid och börjar mer och mer tro på att morgonen är lösningen.

På måndag börjar jag gå upp 05:00. Blir en utmaning i sig då vi är ute hos Simons kompis på en skärgårdsö men det är säkert inte fel med en tidig morgon där heller.2 kommentarer to “10 dagars utmaning”

  1. Sandra says:

    Men galning…vad ska du upp o göra kl fem på måndagar??

Kommentera