Slumpad post: Rundberg, Johan: Skuggornas ö
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Utmaningen

| 2015-08-09, 20:42

Den där utmaningen som jag är med i, där man ska gå upp och ha en fokustimme före vanlig uppstigning, den har gått ok faktiskt.

I måndags när vi var på Möja skippade jag det faktiskt, men tisdag och onsdag var jag mycket fokuserad. Kändes kanon, och det var inte alls jobbigt att gå upp. Det riktigt sköna var att jag faktiskt sov till nästan 5 istället för att som i vanliga fall vakna vid 4 och ha svårt att somna om.

I torsdags gjorde jag en express eftersom vi sen skulle åka till Kolmården vid 7 och vi kvällen före hade gäster så jag packade på morgonen.

I fredags låg jag i tältet med ryggont så då låg jag och filosoferade mest, och i helgen har jag skippat det. Inser när jag skriver att det kanske inte gått så bra egentligen? Fast idag har jag jobbat med uppgifterna vi fått. Mycket intressant att fundera över tid och vad man gör med den.

Veckan som kommer tar ju utmaningen slut men för mig är det nog bara början. Är riktigt taggad att fortsätta detta och imorgon blir första riktiga dagen för då ska jag iväg och jobba.En kommentar to “Utmaningen”

  1. Sandra says:

    E så morgontrött men annars är set nog himlans bra

Kommentera