Slumpad post: Teateruppvisning
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Spontan lunch

| 2015-10-27, 17:09

Igår kväll fick jag sms från Nina. Undrade om vi skulle boka någon lunch snart. Det blev idag redan!

Jag på Hötorget och hon vid Liljeholmen så vi bestämde Slussen. Insåg att Gondolen ju ligger där så vi chansade. Vääääldigt fullt var det men efter att ha väntat lite i barnen (typ 10 min) så blev några soffor lediga och där satt vi skönt och käkade (GOTT!) och babblade. Tittade lite på den fantastiska utsikten dessutom. Sen kom Erik himself och satte sig en kort bit bort (han hade ankkvack som mobilsignal…).

När vi ätit klart och babblat hyfsat klart så var det mycket lugnare.

Camera Uploads1584 kommentarer to “Spontan lunch”

 1. Sandra says:

  Alltså hur lång lunch har du?

  • Sue says:

   Lite valfritt när jag inte är uppbokad till tänderna hos kund. Så idag lång lunch medans andra dagar typ 20 min. Drar av tiden jag är lunchledig lixom.

 2. Nina says:

  Premiär på Gondolen för lantlollan

Kommentera