Slumpad post: En sämre
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Tillbaka på besök

| 2015-11-03, 22:07

återbesökIdag var det äntligen dags för Simon att komma och hälsa på förskolan. Han var taggad, och det verkade hans kompisar därifrån vara oxå. Jag jobbade hemifrån så Joel fick gå hem själv när skolan var slut. Grymt nöjd över att gå själv och få vara hemma, bara han och jag (även om vi gjorde olika saker).

Jag hade lovat att hämta Simon runt halv 4 och stressade dit (Joel hakade på för han ville oxå hälsa på) och väl framme ville Simon stanna och leka mer. Han verkade ha superkul med sina gamla vänner som går kvar (övriga hade gått hem). Jag och Joel hjälpte till att röja upp efter dagens aktiviteter istället och strax efter fyra så styrde vi kosan hem (efter att de testade lite leksaker ute).Kommentera