Slumpad post: Mindre datortid
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

När man får spela

| 2015-11-04, 21:41

Simon har senaste tiden börjat prata om att ändra hur vi har med spelfri vecka och sen spelvecka. Vi har diskuterat hit och dit. Joel gillar som vi har det.

Det är intressanta diskussioner och det blir som en detektivgåta att lösa exakt varför han vill byta system. Igår visade det sig att han faktiskt saknade ett wii-spel jättemycket (han spelade fre-lör mycket) och då tyckte jag att han fick spela en stund igår. Han var nöjd.

Idag pratade vi om att Havanna kanske skulle komma hit. Då ville han söndag, för då ville han visa (och lära) henne det spelet. Så kom han på att hon kanske inte kan på söndag, hur skulle vi göra då. Jag frågade om han hade några förslag. Han tyckte att vi då kunde byta speldag, söndag mot lördag. Tyckte jag lät som en bra plan.

Vi får se vad som händer framöver. Just nu är det iaf väldigt mörkt och man orkar faktiskt inte så mycket när man kommer hem vid halv 5 eller senare.Kommentera