English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Finbesök

| 2015-11-08, 22:16

Camera Uploads163För typ 10 år sen hade vi för första gången anställda på Sri Lanka på besök på Stockholmskontoret, Nilushi, Aruna och Dinali. Alla tre jobbar fortfarande kvar och vi har kontakt via fejan. För två år sen flyttade Nilushi och Aruna till Linköping på två år (minst) tillsammans med sina barn. De är fortfarande kvar och har köpt hus, så de blir kvar på lång sikt.

Idag var de och käkade middag hos oss. De har två döttrar som båda är 2 månader yngre än Joel och Simon. Succé! De spelade wii, pärlade och verkade ha skojigt ihop. Givetvis fick de semmelkladdkaka till efterrätt.

Alla fyra barn var helt övertygade om att vi måste ses igen 🙂

PS. Testade Stonewall Kitchens salsa (tre olika) och de var sjukt goda.Kommentera