Slumpad post: Koll på juli
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mera bad

| 2015-12-27, 12:26

Idag blev det bad igen. Vi satte klockorna så vi kom iväg dit till 9. De öppnade 8 och när vi kom var det knappt någon där. När vi gick två timmar senare var det desto fler…

Vi hade spritt budskapet till lite vänner och bekanta så det var barn från typ 6 familjer (och minst en vuxen från varje) där. De flesta lekte i stora bassängen på flytverktyg och vi vuxna agerade späckhuggare, hajar, valross etc. Extremt uppskattat. Otroligt roligt att Joel nu kan haka på eftersom han kan sitta så pass bra.

Simon tränade och tränade och tränade. Dels på att hoppa i från kanten och simma ner till botten och plocka upp någon sak, dels på att simma och klarar nu 10-15 meter skulle jag tro. Enormt roligt att se hans envishet i att lära sig. Värt mycket!

Dessutom är allt bök i omklädningsrum och dusch borta. Underbart!!! Älskar att ha stora barn 🙂Kommentera