Slumpad post: Rätt fast fel
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hur gick det med fokus 2015

| 2016-01-01, 12:00

Ja hur gick det med fokus 2015? Gjorde en utvärdering i halvtid och då hade väl en del gått bra och annat mindre bra.

Familj
Spelveckor har varit ok, men vi hoppas kunna avveckla dem under 2016 och köra fritt spelande istället. Skärmfria kvällar har vi haft ett par men inte många, kanske blir enklare om vi har fritt spel? Inget inköpsfritt eller familjens dag (om man inte räknar Joels födelsedag iofs). 100 lek- och spelpass har dock gjort att vi spelat en hel del spel vilket är otroligt roligt. Bio vägrar Joel och vi badade ett par gånger i början av höstterminen för att sen inte orka. Under jullovet har vi badat desto mer. Uppskattat!

Träning & hälsa
Har haft några trainalonger men varit en usel deltagare. Familjegympa står fortfarande på min att-göra-lista. Sömnen ska vi inte prata om. Vardagsmotion sisådär, och att hitta min träningsform det har jag inte heller gjort. Vi har dock börjat träna tillsammans ute och det är väldigt skönt! Utmaningar trodde jag var en lösning, höll väl en månad typ.

Behandlingar lever jag verkligen upp till och det börjar märkas nu.

Jobb
Här har jag lyckats väldigt bra i snitt faktiskt. Har blivit bättre på att släppa saker, och att inte lova för mycket. Nyttigt! Men kan bli bättre.

Vänner
Har lunchat ett par gånger med vänner och det är alltid roligt! Hitta på saker med gemensamma vänner, har jag nog gjort med någon lunch, och även någon musikal eller liknande. Roligt!

Läsning
Har gått finfint att läsa för barnen (med 4500 sidor Harry Potter kan jag inte säga annat) men för egen del har det gått sådär. Bloggat om böcker (inklusive många barnböcker) och läsning har jag gjort. Riktigt roligt!

Märker dock att hösten är en dålig läsperiod om jag inte har någon favoritförfattare… Så det är nog det där med att prioritera.

Hobby & pyssel
Lite si och så där, men en del har det nog faktiskt blivit ändå. Lätt att glömma bort saker vi gör så det är bra när jag bloggat om det.

Tidigare inlägg: 201420132012


Kommentera