Slumpad post: Badrum dag 35
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mera bad

| 2016-01-04, 14:18

Idag drog vi till badhuset när huset vårt städades. Alldeles ljuvligt att åka från ett röjt men skitit hus, bada och njuta för att sen komma hem till ett rent och städat hem.

När Havanna var här för någon dag sen kom vi överens om att hon skulle hänga med, och jag messade med hennes pappa om det igår.

Igår rensade jag även bland pappkassar (blir ju tyvärr en mängd såna när vi handlar på mathem) men jag har löst mitt dåliga samvete med att skänka dem till Möjligheternas hus – de behöver ju ha kassar. Så vi åkte förbi dem på morgonen.

På väg därifrån slog det mig att vi ju skulle hämta Havanna. TUR att jag hade pappkassarna annars hade vi glömt bort henne… Kanske är det hjärnan som tagit jullov?

De leker härligt mycket i vattnet och nu triggar varandra att träna på nya tricks. Alldeles underbart att se Simon med simglasögon kasta sig ut från kanten och simma ner på botten och hämta upp diverse saker som han kastat ner. Enorm utveckling på två veckor.Kommentera