Slumpad post: Trädgårdsfix
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Veckans bokbloggsfråga (1)

| 2016-01-04, 19:08

En ny vecka och således en ny veckans bokbloggfråga:

Kommer du att delta i någon boklig utmaning under 2016? Antingen någon av de som cirkulerar i bokbloggsvärlden eller någon som du gör bara för dig själv. Finns det någon läsutmaning som du skulle vilja genomföra om det bara funnits mer tid? 

Dels tänker jag vara med i den här varje vecka. Sen har jag ju utmanat mig själv med att läsa en bok per vecka, plus att jag ska läsa mig jorden runt (dock inte specifikt under 2016). Gillar boktolvan som jag sett på lite olika ställen där man ska läsa 12 nya författare under året. Jag har hittills klämt två (fast jag är inte sugen på att lista i förväg eller göra någon grej av de).

Har sett lite roliga listor där man ska läsa lite olika typer av böcker (en rolig, en med en icke-person som huvudperson etc) och det kanske hade varit roligt men för handlar det nu mest om att återuppta läsandet till en nivå där jag låg för 5-6 år sen. Orkar dessutom inte hålla reda på så mycket sånt. Har ju fler intressen som jag vill ska ta plats, och då är själva läsandet det viktiga, inte exakt vad jag läser.7 kommentarer to “Veckans bokbloggsfråga (1)”

 1. Jag är lite inne på en liknande utmaning som läsa mig jorden runt. Jag såg en idag inne hos Johannas deckarhörna om verkar passa mig. Men vi får se…

 2. I min boktolva listar jag en hel bunt med spännande författare som jag sen kan välja från under året. Brukar funka bäst första halvåret, sen dyker det upp andra nya 🙂

  • Sue says:

   Ja, egentligen så har jag ju en bunt med författare jag vill läsa böcker av så kanske lika gärna skulle kunna skriva ner dem 🙂

 3. Monika says:

  Jag klarar inte att vara med i utmaningar och bara gå på halvfart så jag försöker vara restriktiv i vilka jag antar. Det blir så lätt för mycket.

  • Sue says:

   Förstår vad du menar! Därför gillade jag världen runt för den var på obestämd framtid 🙂

 4. Jag har insett att utmaningar är nog inte min grej!

Kommentera