Slumpad post: Fakturastrul
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Kyla och is

| 2016-01-06, 18:34

Vinterkylan har tagit sitt härliga grepp om oss och det var minus 13 inatt. Joel har dock nya skridskor som dessutom är slipade tack vare fantastiska grannar. Simon laddar för att åka skridskor med sexårs så vi ville testa under jullovet.

Hämtade upp Elvira som ska sova över och drog till isen. Noah dök oxå upp (plus lite andra skolkompisar) och vi var där i över 1 h (trots minus 9). Jag som packade allt missade varma strumpor till mig själv så jag tröttnade snabbt med iskalla tår och stod vid sidan och var social istället (tills jag fick nog och sa att det var dags att åka hem).

Simon som först var skeptisk ville sen absolut inte åka hem utan berättade hur kul det var att åka skridskor. Härlig dag!

skridskoKommentera