Slumpad post: Ännu kallare
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Läsbingo på jullovet

| 2016-01-06, 11:16

Vi hade ju planer på att läsa en halvtimme per dag hela familjen men det blev inte så mycket av det. Istället har vi tillsammans med Joel fokuserat på läsbingo.

2016-01-06 10.26.10De som Joel hittills klarat av: i soffan, på julafton, medan du dricker varm choklad, innan frukost, på en fredag, medan du äter pepparkakor, under en gosig filt, i mörker med en ficklampa, på 4:e advent, med tända ljus, innan middagen, på en tisdag, på kvällen, liggandes på golvet, i någon annans säng, på ett bibliotek, iklädd en tomteluva, när det snöar, under ett bord. 

De han har kvar: på en pulka/stjärtlapp, under täcket i din säng, i köket, utomhus, med vantar, medan du äter något gott

Gillar att det även kräver lite planering. Vi har pratat om det. Vikten av att läsa igenom alla direkt och fundera på vilka man måste hålla koll på eftersom det kräver en viss dag, eller vissa förutsättningar. Där har jag (tyvärr?) guidat en hel del men tänker att jag framöver måste släppa och låta honom själv fundera på det.

Joel planerar nu att hinna igenom alla de dagar vi har kvar av jullovet och det verkar rimligt.Kommentera