Slumpad post: Mörkt och tyst
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hoppsan

| 2016-01-11, 22:15

2016-01-11 10.10.17Pissväder (blask) och vardagen har börjat. Inledde fint i snöslasket med att vara aningens sen till en kund. Min kollega var där och undrade vem vi skulle träffa och jag försökte i snöblasket få upp det i telefonen. Den gillade inte att bli blöt och ville inte riktigt lyda mig.

Kom fram någon minut sent och lyckades leta fram namnet. Hen var fortfarande på ledighet och åter imorgon. Kollade mejlväxlingen och hade missuppfattat. Bokat idag men de kunde först imorgon, och tror att vi kommer nästa måndag. Då har jag andra saker för mig men min kollega klarar det fint själv.

Vi gick till närmsta fik och satte oss där och jobbade tills det värsta snöblasket var över och vi kunde ta oss till kontoret. Där har fantastiska Helena börjat så nu blir det mer ordning på vissa saker.

Vardagen har börjat med sina härliga utmaningar!Kommentera