Slumpad post: Releasefest
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lewis, C.S: Häxan och lejonet

| 2016-01-12, 20:59

haxan-och-lejonet-narnia-2

Den här gick knappt att sluta läsa. Barnen blev sura när jag slutade varje kväll (även om jag alltid läste lite extra efter att vi egentligen skulle sluta läsa). Läste även någon morgon eftersom de inte ville vänta tills kvällen.

Nåja, den här är spännande och intressant. Jag måste dock säga att jag tyckte den var kort. Filmerna (och serien eller vad jag nu har sett) har gjort att jag har för mig att det är mer. Men jag gissar att i barnens hjärnor så händer det desto mer för de ser bilder framför sig.

Ser verkligen fram emot att se filmen i helgen!

Vi läser ur en samlingsbok som inte längre finns att köpa, men den finns som e-bok.Kommentera