Slumpad post: Koll på februari
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Längdskidåkning

| 2016-01-24, 21:39

Vi har ju införskaffat utrustning till alla men Johns skidor skulle få bindningar monterade. Till Joel köpte vi igår i Farsta och där var bindningarna redan på. Men jag har två par och ett av dem funkade med Johns pjäxor. Simon som bara fått nya pjäxor idag hade lite problem att få på skidorna och det visade sig att de inte passar… Felköp alltså. Suck. Så vi hoppas kunna byta dem när vi hämtar skidor nästa vecka. William var dock en ängel och lånade ut sina (han ville ändå inte åka).

Det är härligt att komma ut även om jag inte åkte så jättemycket utan meckade med Simon en hel del så var det skönt. Hoppas att vintern inte helt försvinner utan att vi kan fortsätta åka ett tag till. Det är ju faktiskt rätt enkelt att bara gå ut en kort stund. Barnen övergick sen till att bygga murar och ha snöbollskrig istället. Roligt det oxå (kunde såklart inte låta bli att kasta jag heller…).

2016-01-24 - Längdskidor (Nikon)Kommentera