Slumpad post: Frukost i Tyresta
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Show på Hamburger Börs

| 2016-01-24, 21:54

Igår var det dags för oss att se Niklas Strömstedt på Hamburger Börs. Vi hade lyxat till med showpaketet (förrätt, huvudrätt och efterrätt). Tre timmar hade vi till vårt förfogande att äta och dricka och babbla. Var rätt lagom. Vi delade ett bord med tre andra vilket först kändes lite skumt men det var som två bord typ. Vi satt superbra och den ena scenen där bara han var ibland var precis bredvid vårt bord så man såg hur spottloskorna for när han sjöng.

Showen var väldigt underhållande och tiden gick alldeles för fort. Kände igen alla låtar utom en tror jag (en som han skrivit åt någon annan) och kunde sjunga med. Han bjöd väldigt på sig själv och det var kul med de små “sketcherna” som bröt av sångdelarna. Roligast var nog han satt vid pianot och skulle göra en cover på en låt som legat på Spotifys listor under hösten, så spelar han sin egen låt som Miriam gjorde succé med på Så mycket bättre. Lyckolandet gav rysningar, särskilt som de bakade in viktiga budskap i sina sketcher.

Efteråt tog vi oss faktiskt till Odenplan och hälsade på Sannas dotter som jobbar där. Babblade ett tag och vips stängde de (klockan var 1) och vi fick ta taxi hem. Jag och Jennie tog en sväng förbi träfflokalen och fick agera surtanter eftersom klockan var nästan halv 2 och volymen liiiiite för hög. Håhåjaja.

Det var evigheter sen jag var ute på sånt här men verkligen roligt och faktiskt har jag inte varit så trött idag utan det gav en hel del energi!

HamburgerbörsKommentera