Slumpad post: En kasse med kalsonger
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En tur till Skåne

| 2016-02-02, 21:33

Idag klev jag upp vid 5. Åt frukost och tog mig till centralstationen och klev på tåget mot Malmö. Otroligt skönt att sitta och greja på tåget. Både jobb och privata saker han betas av. Grymt när man får jobba ostört.

Min fina kusin Christel hämtade upp mig i Hässleholm och vi lämnade blommor i kyrkan i Visseltofta och tog sen en korv på torget i Osby.

Strax före 1 gick vi in i kyrkan med mina andra fina kusiner Karin och Eva. I kyrkan träffade vi Ola, Margaretha och Herb (plus ett gäng till) och dem har jag inte sett på evigheter men det kändes som igår (typ).

Själva begravningen var fin och det nöp lite extra i hjärtat då det var så nära mig med mamma. Vid kistan bad jag Kerstin hälsa mamma. Sen bjöds det på mat och fika. Vi babblade och hade trevligt. Så trevligt att när det var slut där så åkte vi till Kerstins lägenhet och babblade några timmar till. Sen var det dags för mig att åka till tåget.

Nu sitter jag och smälter alla intryck.

Camera Uploads5Kommentera