Slumpad post: Trötter
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sol och vind

| 2016-02-11, 21:42

Idag var det minusgrader och vinden låg på lite här och där.

Idag lyckades jag med två vurpor i liften, båda ankarliften. Den första hade jag och Simon åkt 2 meter och då ryckte liften till. När man åker med Simon så har man ankaret i knävecket eller lite över så det fanns inget att ta emot med. Vips låg jag på rygg som en sköldpadda. Simon lyckades ta sig av oxå och vi fick lite hjälp av skidnissen vid liften (han stannade liften först).

Andra gången var det jag och Joel som kommit en bit upp och helt plötsligt märker jag att det är väldig snedvikt och ser att Joel tittar ut i backen. Jag kan inte rätta upp vikten så det var bara att hoppa av.

Två bonusar idag. Jag och John åkte en repa själva på eftermiddagen. Jag träffade min vän Linda (sågs för alldeles för länge sen) och vi hoppas hinna ses mer i helgen.

Vi åt förresten lunch ute, korvgrillning (inte helt enkelt…) och middag på restaurang vid barnbacken för att vara redo för kvällsskidåkningen.

Camera Uploads10Kommentera