Slumpad post: Länka vidare
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Mera snö

| 2016-02-12, 20:01

Det fortsatte snöa idag. Jag och Joel åkte ihop och tog sittlift några gånger. Mysigt! Sen drog vi hem och myste (jag hann med en vurpa). Efter lunch bestämde vi oss för testa Järvzoo. Väl där insåg jag och John att tre kilometers promenad med till exempel Simon inte skulle bli en dans på rosor så vi sponsrade presentbutiken istället och har med några nya gosedjur hem.

När vi sen skulle köra hem till stugan så kom vi inte upp för andra backen (testade typ 5 gånger) och kollade med receptionen som sa att vi inte var ensamma om det och att de kommer att grusa. Vi parkerade långt ner och gick upp en bit där vi stannade och fikade (Linda kom förbi och snackade). Sen tog vi oss andra halvan upp, jag med trött Simon på ryggen – som ett träningspass. Det blev alltså inte en andra omgång i backen så nu är vi rejält laddade för imorgon som blir sista åkdagen.

John lyckades vurpa för övrigt och stuka tummen lite.

Camera Uploads11Kommentera