Slumpad post: Fler skåp och lådor rensade
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Badrum 2 dag 14

| 2016-02-14, 21:49

Kom hem och fick se det lajv. Vi är väldigt nöjda. Dessutom sitter nu torkställningen på väggen i badrummet nere (bild senare någon gång).

Eftersom jag inte fick kontakt med någon som hade koll på Fredells i fredags fick jag åka dit idag. Halvsur över att ödsla tid på det. Väldigt mycket folk då de har badrumsdagar (plus att röda mosaiken var nedsatt…), men man kan inte tajma alltid.

Det visade sig att det var en representant från Tidan/Aspen på plats som jag fick hjälp av eftersom han jag frågade inte kunde se något i systemet. De har tydligen hårt tryck just nu och 3-4 veckors leveranstid (3 veckor sen jag beställde idag…). Hon skulle kolla upp och återkomma imorgon.Kommentera