Slumpad post: Sagolandet
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Badrum 2 dag 15

| 2016-02-15, 21:13

Idag bara vällde det in folk kändes det som. Hon från Tidan/Aspen ringde tidigt och sa att våra saker går med leverans från dem på torsdag, alltså har vi dem senast fredag. Suck. Rätt sur på Fredells som missade att säga att det nu är 4 veckors leverans tid till skillnad från 2 veckor i höstas. Nåja, det löste sig rätt bra ändå. När vi har grejerna så hör vi av oss till Elton så bokar han in rörmokaren en dag, så förhoppningsvis en dag nästa vecka.

I övrigt så fixade elkillen spotar i taket och lampan över spegeln. Plus två uttag. Sen bytte han efter vårt önskemål ut tre kontakter i köket till sneda trippla. Blev kanon!

Rörmokaren satte dit toaletten, fixade duschen och handdukstorken. Snickaren målade dörrkarmen.

Det som är kvar nu är kommod+handfat (och blandare) och ett spegelskåp. Imorgon kommer de och målar en vända plus lite silikon och sen är det bara att vänta på kommoden. De har städat bort all papp (hurra!) så ikväll har vi dammat, våttorkat och fixat lite där nere för att återgå till normalläge (om två veckor kommer städfirman och storstädar – hurra!).

badrum dag 15Kommentera