English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Den där ryggen

| 2016-02-19, 17:42

Sov mycket bättre. Kände sjuk träningsvärk i ländrygg/skinkor etc och att högra sidan var lite skör. Gick dock bra att ta sig till tunnelbanan och så.

På lunchen fick jag ett infall att prova skor. Så här efteråt var det enormt korkat eftersom man måste böja sig framåt för att ta på skor. Så jag böjde mig framåt och så blixtrade det till i ryggen. Suck. Tog mig till kontoret. Gick fint.

Hade kundbesök en kvarts promenad bort och tänkte att det är bra att röra sig. Väl framme kändes det tyvärr mer. Kunden jag träffade ställde in förra inbokade besöket pga ryggskott så vi pratade lite om det och jag berättade om mitt lunchäventyr. Gick fint men sen när jag skulle ta mig hemåt var det nästan så jag bröt ihop bara av att ta mig ut på gatan. Insåg att jag sett Taxi Stockholms kontor ett kvarter bort och när jag kom dit kom en taxichaufför gående som var ledig. Förklarade situationen och han hjälpte mig och körde mig till Skarpnäck på en dryg kvart.

Kunde knappt ta mig hem och in till soffan utan att bryta ihop. Barnen som ibland går hem själva gjorde det idag som tur var så efter en stund kom de hem och myste med mig.

Så kom leverans från Mathem… Gick inte. Fick ropa på barnen och hjälparen Joel kom och fixade. Jag försökte men det gick inte.

Gissar att det blir horisontellt läge åtminstone ikväll och imorgon tills musklerna är återhämtade efter träningspasset.2 kommentarer to “Den där ryggen”

 1. Sandra says:

  Men din stackare så jobbig med en kluddnde rygg. Vad beror dina ryggproblem på?
  Tröstkram

  • Sue says:

   Suttit för mycket, tränat rätt muskler för lite. Kanske ärftligt? Har inte hört något från läkaren om röntgen så jag gissar att det inte visade något.
   Tack för omtanken!

Kommentera