Slumpad post: Hej
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Hjälpredor

| 2016-02-19, 21:15

Alltså, vilka fina hjälpredor jag har. Joel packade ju in det mesta från mathem (John kom hem och fixade med det sista).

John tog in maten till mig soffan, och när jag ätit klart så kom Simon och bar ut brickan i köket. De fixade med fler saker när jag behövde.

På jobbet fick vi en chokladask med hjärtan och den fick jag idag (alla hjärtans dag i söndags). Vi åt några innan middagen (i väntan på John) och lite senare så bad jag dem hämta den och se hur många det var kvar. 10 stycken. John äter inte sött så vi var tre som delade på dem. Joel föreslog att jag skulle få fyra och de tre var eftersom jag ätit färre före maten. Jag sa att jag kunde ta två så att de fick fyra var.

Simon tog sina och sen kom ha bort till mig och sa att jag kunde få en av honom så att vi båda fick tre. Tackade honom men sa att det var bra.

Det värmer hjärtat att de är så hjälpsamma och snälla när det faktiskt behövs.4 kommentarer to “Hjälpredor”

 1. Nina says:

  Men stackare… Lider med dig

  • Sue says:

   Lite stillaliggande i sängen och två värkpiller så har jag nästan glömt bort det 😉 (går med käpp, hehe)

 2. Sandra says:

  Så fina barn värmer mammahjärtat när de är så omtänksamma och goa. Förstår att du är stolt över dem.

Kommentera