Slumpad post: Worldle
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Skybäck, Frida: Polarnatt

| 2016-02-28, 21:43

polarnattHurra för bokrea! 29 kr och det är del två som jag varit sugen på sen jag läste del 1. Minns att jag såg en recension som undrade lite över namnet och det kan jag nog håll med om men det kändes inte så viktigt.

Den här var lika lättläst (började igår kväll och idag läste jag ut den) trots över 300 sidor.

Otroligt roligt att den handlade om flera av systrarna (mer än första som främst fokuserade på en). Den ger enormt perspektiv på hur mycket som hänt för oss kvinnor de senaste 150 åren.

Ibland önskar jag att jag kunde ge dem råd. Råd att våga, att bryta emot patriarkatet etc. Lite frustrerande att de inte lyssnar! Vill ju bara att de ska få det bra ju. Ja, man kommer dem rätt nära helt enkelt.

På facebook-sidan verkar det som att del tre kommer 2017. Jag kommer läsa den och ska se om jag kan fixa hennes första två romaner som e-böcker!Kommentera