Slumpad post: Berner, Ida: Mitt år med MS
Translate! | Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Lite trångt

| 2016-03-10, 16:59

Camera Uploads189Igår när jag skulle träna så är det ju återigen så att jag behövde hitta parkering inne på Söder…

Första gången hade jag megaflyt då en bil precis åkte, förra veckan fick vi parkera på Götgatan (kostar) och den här gången hade en bil precis tagit en plats och de höll på att gå ur. Jag kör förbi, inser då att det finns en plats till, dock rätt smal. Backar (fick först köra undan lite för jag hade en bil bakom mig) och svänger in. Det är väääääldigt tajt, men på förarsidan en pickup som jag kör väldigt nära för att kunna ge bilen på passargerarsidan en möjlig chans att ta sig in.

De två som tagit den andra platsen går förbi och jag vinkar lite glatt åt min inträngdhet och de garvar.

Drar bak sätet så mycket det går och tar mig ut genom passargerarsidan där bak.

Efter passet stod båda bilarna kvar, så lika trångt. Bara att gå in samma väg som jag gick ut. Ska säga att det var nog detta moment som var mest riskfyllt för ryggen…Kommentera