Slumpad post: Inget kräk
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Rullat på boll

| 2016-03-09, 21:56

Ikväll var det dags för första bollpasset med José på Moveoo-träningen. Missade passet för två veckor sen pga ryggskott och igår började jag känna av min högra skinka. Morrade lite. Idag kände jag definitivt av det. Funderade. Naprapat och ingen träning, eller träning.

Naprapat har jag testat och det kommer tillbaka så jag valde träning. Just nu känns det helt rätt för under passet gjorde det inte det minsta ont och jag är väldigt fokuserad och försiktig.

Det var svinkul! Typ 10 vuxna som rullade runt på såna där pilatesbollar. Jösses vad jobbigt det kan vara! Ni kan ju testa att stå på bollen med knä och händer, och sen lyfta motsatt hand och ben för att exakt samtidigt nudda finger och tå i marken. INTE helt enkelt. Det var sista övningen och före det hade vi gjort en hel hög skojiga/omöjliga övningar. Grejen är att man fokuserar så hårt på hur man ska lyckas få till övningen att man inte riktigt inser hur jobbigt det är.

Jag gjorde några övningar fullt ut men de allra flesta körde jag lite mesigt på just för att jag kan. Ville lära mig, ville testa. Det här ska jag definitivt göra fler gånger!Kommentera