Slumpad post: Plötsligt händer det
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ät och må bra, hur svårt kan det va?

| 2016-03-15, 21:50

Konsumentföreningen fyller 100 år och gör en massa saker i år. Just såna här föreläsningar brukar de ha lite då och då och den här kändes lite relevant. Plus att Jacob Gudiol skulle snacka (följer honom i sociala medier). Sanna hängde med och det är bra mycket roliga på sånt här när man har sällskap!

Det var ett gäng olika föreläsare med lite olika teman och alla var föredömligt lagom långa och informativa. I pausen fick vi någon cider och tre snittar (eller ja, det skulle vara tre men jag “råkade” ta typ 4 av en sort som var sjukt goda – det fanns över).

Petter avslutade med briljanta 45 minuter. Blev riktigt sugen på att läsa hans texter, och kanske även hans bok.

Camera Uploads190Kommentera