English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ett rikare liv – kick-off

| 2016-03-20, 14:06

När jag och Sanna var på föreläsningen Ett rikare liv blev vi rätt inspirerade och anmälde oss till kick-offen. Lite smått medvetna om det är lite “Halleluja” över det hela. Igår var det dags. 180 personer samlades på 7A Odenplan (där jag varit tidigare) och sen fick vi lyssna På Niklas Delmar i ett antal timmar.

En hel del nyttiga saker, en del som jag hade bra koll på och inte så många aha-upplevelser som jag hade hoppats på. Dock väldigt peppad att ta tag i vissa områden nu. De har såklart en fortsättningskurs efter detta med 8 tillfällen (kvällstid) men jag var faktiskt inte det minsta sugen att hoppa på.

Flera av sakerna har jag faktiskt redan funderat över i mina fokusfunderingar för varje år.

Camera Uploads191Kommentera