Slumpad post: 097
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Halva familjen på träning

| 2016-03-23, 21:47

2016-03-23 20.17.33Farmor fyller år imorgon så idag tog Joel och John tåget söderut för att spendera påsken där. Jag och Simon stannar kvar här.

Onsdag och således min enda träningskväll. Det hade varit så himla lätt att skippa passet men jag frågade Simon om han kunde tänka sig att följa med. Det kunde han. Frågade José redan förra veckan och det var ok.

Vi kom lite tidigt och kolla på det som tränade före oss (Kung fu) och sen tog vi varsin boll. Simon sa att han inte ville. José tyckte han kunde ha en om han blev lite sugen att testa.

Snacka om att han testade! Passet flög iväg och jag kände mig starkare än någonsin. Börjar känna lite kontroll i vissa lägen faktiskt. Kunna ta i lite mer och utmana mig! Underbar känsla och jag var inte lika rädd för/om ryggen.

Simon höll med om att vi gjorde en del galna övningar!Kommentera