Slumpad post: Lussekatter
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Utvecklingssamtalsdag 1

| 2016-03-23, 21:50

Skolan har återigen samlat alla utvecklingssamtal på en och samma dag. Förutom just Joels klass då de har haft vikarie i någon månad. Så de har istället 13 april och då kan inte jag. Så för att det skulle bli lite rättvist (och för att vi hade bokat tåg som gick 15:25) så var det bara jag och Simon som dök upp på utvecklingssamtalet klockan 3.

En lärare och en från fritids var med och Simon hade tillsammans med mig i förväg hemma fyllt i lite som vi sen pratade om. Han verkar trivas väldigt bra, och lär sig massor. Lyssnar och tar in.

Han fick även berätta om bokstavsboken de gjort på sina ipad-lektioner. Superkul att lyssna på! Sen när vi var klara så fick vi en stund sitta kvar utanför och så berättade Simon om några bilder och om 6-årsboken som de håller på med. Jättekul!Kommentera