Slumpad post: Fler plåster
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Koll på mars

| 2016-04-01, 8:13

Mars. Ja precis som de flesta andra år blir vi rätt trötta när ljuset kommer tillbaka med full fart.

Familj. Vi försöker mysa efter middagarna, eller efter frukost. Men tröttheten har gjort att vi inte varit så bra på det. Påsken delade vi upp och det var nog nyttigt för alla inblandade.

Träning & hälsa. Har haft känningar i ryggen men valt att träna och det har gett resultat tycker jag. Inga behandlingar, men tränat varje onsdag i mars tror jag.

Kost. Har nog varit lite sämre när jag ätit ute men försöker iaf ta fisk och inte kött om jag inte tar vegetariskt. Grönsaker hemma kämpar vi på med så spetskål, morötter och tomater finns för det mesta. Jag äter en del sharon-frukt istället för sötsaker (men äter en del sötsaker oxå…). Matsedeln har det tyvärr blivit ännu sämre med, men vi har haft Linas matkasse några gånger och ska snart köra en vända Middagsfrid. Vi testar att grodda och det är roligt. Barnen testar och vi är rätt överens om vad som är gott och inte.

Har försökt göra en del smoothies igen och det är verkligen supergott!

Jobb. Här har det varit superroligt och det har varit en massa saker som behövts fixas så jag ligger på en rätt hög procent (96%).

Vänner. Har lunchat med Åsa, Nina och käkat middag med gamla rävarna. Jag och Sanna har fikat ett par gånger och även varit på kick-offen med Ekonomibalans tillsammans.

Läsning. Har gått lite stå i min egen läsning. Börjar på massa böcker men orkar inte slutföra. Oklart varför. Läsningen för barnen är dock på topp och vi betar av kapitelböcker så det heter duga! Försökte få barnen att läsa själva men inser att de inte vill och då är det bättre att jag läser så får de läsa när de själva är redo.

Hobby & pyssel. Vi har gjort läppsyl, jag har sytt klart ett gäng byxor och det har varit lite påskpyssel som är obloggat.

Fokus 2016: januarifebruari 
Fokus 2015: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Fokus 2014: januarifebruari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Fokus 2013
: januari, februari, mars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december
Fokus 2012
januarifebruarimars, april, maj, juni, juli, augusti, september, oktober, november, december


Kommentera