Slumpad post: En ledig dag
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Det vänder snabbt

| 2016-04-05, 17:33

Ryggen som varit under kontroll gav lite upp i lördags. Deppade lite. Vaknade på söndagen med riktigt bullrig mage (hade några omgångar där jag var extremt nära att kräkas under förmiddagen), ont i huvudet och trött som få gånger. Inte heller roligt att ligga ner en hel dag när ryggen bara blir sämre, så ännu mer depp och jag kollade om Cia hade tid. Första som funkade var först 28 april (!!). Suckade. Somnade strax efter 8 på söndagkvällen.

Vaknade klart piggare på måndagen. Dock väldigt ont i rygg/höft så jag kollade tider hos naprapaten och hittade en som passar på onsdag. Det lossnade dock under dagen (höll utbildning och rörde mig mer och stod upp mer).

Idag tisdag var ryggen klart bättre även om det känns i vissa lägen. På väg hem chattade Cia, hon hade fått återbud på torsdag, en tid som passade mig! Underbart 🙂 Firade med att boka en klipptid till på måndag (något jag skjutit upp ett bra tag).

Enda sura är att jag måste skippa träningen på onsdag om jag går till naprapaten, och nästa vecka är jag på resande fot. Får helt enkelt ta mig i kragen och köra hemma!Kommentera