Slumpad post: Gick själv
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Gå ner i varv/somna

| 2016-04-07, 22:35

Minns när Cia körde energimassage första gången. Hur jag somnade till flera gånger. Mycket speciell känsla. Jag som ofta har svårt att somna dagtid och här somnade jag till flera gånger.

Så nu hos naprapaten Anders jag gått till ett tag. När han sista kvarten sätter triggerakupunkturnålar så känns det ju, och ändå går jag ner i varv på ett par minuter och slumrar till. Dagens powernap brukar jag tänka.

När jag nu tänker efter så somnade jag även hos kinesen när han satte akupunktur med ström till för att röra nålarna. Det kändes rätt rejält ibland och var 40 minuter. Somnade varje gång, liggande på mage med ansiktet i ett hål typ.

Idag när jag var hos Cia berättade hon om den utbildning hon går nu, kraniosakral terapi. Sista 15 minuterna testade hon i min nacke.

Det var så skumt. Upp och ner i varv. Varje gång hon flyttade händerna, vilket var ofta, så vaknade jag till. Tänkte att nu somnar jag inte till igen för jag ligger ju här och tänker. Vips vaknade jag till igen av att Cia flyttade händerna. Hände säkert 10 gånger på en kvart.

Att beröring kan göra sånt. Kroppen är rätt cool ändå.En kommentar to “Gå ner i varv/somna”

  1. Sandra says:

    Fräckt!!!

Kommentera