Slumpad post: Scieszka, Jon: Nu gräver vi!
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Upp som en sol ned som en pannkaka

| 2016-04-09, 14:28

Efter två dagar med behandling (först naprapat och sen massage etc) så vaknade jag igår utan att känna ett enda dugg i ryggen/höft. Helt sjukt underbart! Väldigt ovant och jag insåg hur länge jag haft ont/känning.

Hade workshop under dagen så jag både satt och stod. Kände hur det började kännas lite men det är ju som det brukar och jag tänkte att höften är trött efter behandlingar.

Så vid 4-tiden packade jag ihop och gick ut för att ta en taxi. Då kändes det helt plötsligt rätt mycket och jag tänkte att det blir skönt att sitta på flytplatsen en stund i lugn och ro och hitta en bra position. Taxin kom och vi åkte ut. När jag klev ur blixtrade det till i höften och smärtpåslaget ökade väldigt mycket. Lyckades ta mig in och igenom säkerhetskontrollen något haltande. Sen satte jag mig. Hittade ingen skön position. Hade ONT. Var nästan omöjligt att se hur jag skulle kunna sitta på flyget, ta Arlanda Express och sen taxi hem (t-banan uteslöt jag direkt).

På något sätt fick envisheten ta över och jag bet ihop. En sak i taget. Lyckades även ringa vårdcentralen och boka läkartid på måndag. Kom hem två timmar senare och bröt ihop liggandes i soffan. Smärtan minskade dock något när jag låg ner och jag har lyckats sova bra och idag känns läget något bättre. Kan gå och röra mig men det värker och att sitta i vissa stolar är inte så bra känner jag.4 kommentarer to “Upp som en sol ned som en pannkaka”

 1. Nina says:

  Kryakram

 2. Sandra says:

  Men så mycket problem du har…vad beror det på?

  • Sue says:

   Ingen aning. Jag kör nu en vända till hos läkare för att få röntgen där man ser muskler oxå för jag är tämligen säker på att det är något. De har dock inte velat ge mig det tidigare… Men nu är jag laddat till tänderna (iaf idag). Tycker jag sköter mig rätt bra och vill inget hellre än att komma igång och träna ordentligt…

Kommentera