Slumpad post: Kräftskiva
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Firat 7-åring

| 2016-04-21, 21:06

Vi inledde dagen med paketöppning i Simons säng. Sen vanliga morgonrutiner typ fast jag och Simon stack inte iväg någonstans utan jag jobbade och han spelade lite på Lego Dimensions. Jo, jag bakade förresten semmelkladdkakor till morgondagens kalas. Vid 9-tiden kom Havanna och sen såg jag inte så mycket av dem utan jobbade på tills det var dags att fixa lunch.

Efter lunchen dök John och strax Joel upp och vi kunde åka till Tele2 Arena. Där spenderade vi typ 3 timmar med att bowla, spela minigolf, fika, åka lite “fordon”. Vi var nästan helt själv, men blev dokumenterade lite av en lokaltidning (samma journalister som John träffat tidigare). På hemvägen släppte vi av Havanna och hämtade pizza. Väl hemma satte vi oss i soffan och tittade på Star Wars The Force Awakens – som kom i brevlådan idag (Simon fick en bild på den i födelsedagspresent så oerhört vältajmat).

Nu är det två trötta barn som just somnat och två trötta vuxna som nog snart ska sova. Något för många intryck för min del idag men Simon verkade oerhört nöjd med sin födelsedag.

Camera Uploads199En kommentar to “Firat 7-åring”

  1. Sandra says:

    Toppendag. Grattis Simon

Kommentera