Slumpad post: Koll på mars
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Förvirrat x 3

| 2016-05-10, 22:21

Var hos kund idag. Hade endast ett möte inbokat. Klockan 14, och det var en dragning för lite chefsfolk som beställaren tyckte var viktigt så vi hade preppat. Drygt en timme före det hela chattar hen och frågar om det är rummet som står i bokningen (som hen skickat ut). Inser att rummet då inte är bokat. Börjar rådda. Finns typ inga.

Samtidigt får jag ping från receptionen om att jag har besök, och en chatt från en person som sitter på kontoret i Tyskland och som jag hjälpt en del. Hen skulle vara i stan så vi sa vi kunde ta en kaffe. Visade sig att hen var på möte i stan och inte på kontoret som jag trodde och då kom förbi kontoret för att ta en kaffe med mig – 20 minuter före mitt möte utan lokal började. Vi tog en snabb kaffe, jag fick samtidigt lite hjälp med att leta rum av receptionen men det fanns verkligen inga. Vi sa hej då och jag gick för att se hur vi skulle lösa dragningen. Kom på att det finns en rätt stor lokal mitt i som används ibland, den var ledig! Så endast 4 minuter sent kom vi igång, och de verkade nöjda efteråt.

För någon vecka sen hade vi en halvinfekterad diskussion i en grupp där jag är admin och en person där har anmält inlägget och vill att jag tar bort en kommentar. Gjorde det på eftermiddagen och chattade hen. Fick svar nu på kvällen, att hen inte fattade något alls. Jag började så smått undra hur hen var funtad efter lite diskussion. Tills jag insåg, FEL person. Haha, detta var en person så långt från tråden det bara går. Vi garvade lite (ganska mycket faktiskt) åt det hela och chattade lite allmänt, samtidigt som jag chattade rätt person…Kommentera