Slumpad post: Crosspass med barn
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Poppendieck

| 2016-05-18, 21:36

Om man jobbar inom mjukvaruindustrin så har man högst troligen hört talas om Mary och Tom Poppendieck. Så även jag. När så en av mina kunder bjöd in alla på kontoret till en frukostdragning av dem så frågade jag om det var ok att jag som konsult gick. Yes! (givetvis på Riada-tid).

Idag var det dags och det var fullt i lokalen de har.

Tom sa ingenting utan det var Mary som höll låda i en timme. På härlig amerikanska. Snacka om erfarenhet. Intressant för mig som typ inte haft så bra koll på den här mer utvecklarbiten.

Camera Uploads2082 kommentarer to “Poppendieck”

  1. Nina says:

    Helt underbara människor.
    Härligt att du fick uppleva dem live <3

Kommentera