Slumpad post: Hinderbana på Knatteskutt
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Sarenbrant, Sofie: Tiggaren

| 2016-05-23, 9:04

tiggarenÄntligen kom den efterlängtade uppföljaren. Förra delen slutade med två sjuka cliffhängers, så den här kastade jag mig mer eller mindre över. Hade egentligen inte tid att läsa men lyckades ändå läsa ut den på 18 timmar.

I början var jag dock lite skeptisk till händelseförloppet och hjärnan hade mycket att fundera på och sen hände lite saker som gjorde att jag verkligen inte kunde släppa den. Snacka om bladvändare!

Gillar hur Sofie tar upp nutida problem på ett vettigt sätt. Hur hon brinner för de utsatta. Hur hon går innanför pannbenet på flera olika typer. Hur hon får mig som läsare att inte vilja släppa boken en sekund. Skickligt!

Nu undrar jag dock om det blir fler böcker i den här serien…

Adlibris, Bokus, Cdon


Kommentera