Slumpad post: Resa med stora barn
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

En deal

| 2016-05-23, 21:55

Vi har svårt att få barnen att läsa själva. De älskar att lyssna på böcker, både inspelade och när vi läser.

Självklart vill jag att läsning ska vara luststyrt men samtidigt går tiden och särskilt Joel behöver vana av att läsa mycket text.

Så idag när jag läste cirkusdeckarna så gjorde vi en deal. Jag läste 5 kapitel igår och när jag läst 7 kapitel idag slutade det sjukt spännande. Jag sa att de gärna fick fortsätta läsa själva. De suckade och stönade och ville verkligen inte. Så då blev dealen att jag läste ut boken, och att de när de kommer hem den här veckan läser 10 minuter före vi kommer hem.

De var med på detta men vi får se hur det blir när det kommer till kritan.Kommentera