Slumpad post: Hälsprickor
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Ohlsson, Kristina: Mysteriet på Hester Hill

| 2016-05-31, 21:38

mysteriet-pa-hester-hillVi fick låna av Havanna och började läsa i söndags kväll har jag för mig, eller om det var igår kväll. Vi läste i morse och ikväll blev det tidig läggning för att hinna läsa mycket. Tänkte läsa till 8, men det var så spännande att vi läste en timme till och då var boken slut.

Sjukt spännande bok. Det var så att jag oxå höll andan några gånger.

Åh, det är så mycket jag gillar med den här boken. Att barnens föräldrar har flyttat isär och hur de båda tänker på det. Att båda barnen visar känslor och tankar på ett så fint sätt. Att historien är så coolt uppbyggd.

Flera gånger fick vi pausa och diskutera lite vad som hänt, och möjliga förklaringar och tänkbara vägar framåt. Det märktes hur Joel (9) och Simon (7) funderade över samband och vad som faktiskt hände.

Vågar ju inte läsa fler vuxenböcker av Kristina och har sneglat på hennes böcker för slukaråldern 9-12 och vet nu att vi med glädje kan sätta ögonen i de andra hon skrivit!Kommentera