Slumpad post: Julstämning via nätet
English Swedish
| Prenumerera! | Kontrollpanel | Log in 
 

Moveoo på Nytorget

| 2016-06-01, 21:29

Idag var det dags för träning med José igen. På Nytorget den här gången så utomhus. Jag hade spridit bland vänner så det var faktiskt två som dök upp. Både Malin och Klara kommer från Ed och det var på tok för längesen jag träffade båda, så bara det var superskoj!

Jag trodde passet var en timme men det visade sig vara 40 minuter med boll, lite vila och sen 40 minuter med käpp. Kämpa!

Det var sjukt jobbigt och otroligt roligt. Utmanande som alltid när det är moveoo. Älskar den känslan av att försöka få kroppen att “lyda” och göra som man vill. Att försöka förstå hur man gör det. Inte alltid enkelt. Sen ska man ju orka oxå. Jag har mina svaga sidor kan jag ju lugnt erkänna.

Camera Uploads216Kommentera